Πώς μπορεί να με βοηθήσει η τεχνολογία στην οργάνωση του χρόνου μου;

blog main image

Για τους μικρούς χειριστές της τεχνολογίας, μια καλή ιδέα είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού Google (κάνοντας κλικ εδώ) ή Yahoo (κάνοντας κλικ εδώ), δίνοντας απλά το email που χρησιμοποιείτε και ορίζοντας ένα κωδικό.

Εκεί προσφέρεται δωρεάν ηλεκτρονικό ημερολόγιο (Calendar), όπου γράφετε το γεγονός που θέλετε να θυμηθείτε στη στήλη της κατάλληλης ημέρας κι έπειτα ορίζετε το είδος της υπενθύμισης που επιθυμείτε (π.χ. δυο ημέρες πριν κατόπιν αποστολής email ή άμεσου μηνύματος).

Το πιο πρακτικό κομμάτι αυτού του τρόπου οργάνωσης χρόνου είναι ότι μπορείτε να μοιραστείτε το ημερολόγιό σας με όποιον φίλο σας επιλέξετε ή να έχετε πρόσβαση στο δικό του ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Έτσι, αποκλείεται να διαφύγει της προσοχής σας η ημερομηνία παράδοσης μιας εργασίας, αφού θα υπάρχει στο ημερολόγιο που μοιράζεστε με τους συμμαθητές σας. Αυτός είναι, με λίγα λόγια, ένας έξυπνος τρόπος διευθέτησης κάθε λογής δραστηριοτήτων, που παράλληλα συνδυάζεται με την αγαπημένη ασχολία όλων των παιδιών, το Internet.

Αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία και χρήση ενός λογαριασμού Yahoo υπάρχουν στη σελίδα Yahoo Calendar του διαδικτυακού χώρου About.com.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *