ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ 29-05-09

blog main image

Stella in action!

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε κλικ εδώ.

Οι γονείς των μεγαλύτερων μαθητών μας συγκεντρώθηκαν στη νέα αίθουσα προβολής τη Παρασκευή 29/05 για την ομιλία της παιδοψυχολόγου Στέλλας Αρναούτογλου πάνω σε πολλά θέματα που σχετίζονται με την εφηβεία και την αντιμετώπισή τους. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πολύ οικεία ομαδική συζήτηση σε σχέση με τη καθοδήγηση, οριοθέτηση, συνέπεια και πολλά άλλα από τα καθήκοντα ενός γονέα κατά τη διάρκεια αυτής της εύθραστης περιόδου στη ζωή ενός παιδιού.

Με ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι η κ. Αρναούτογλου θα γράψει σύντομα για αυτά τα θέματα και άλλα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας που περιλαμβάνει συχνές ερωτήσεις γονέων και μαθητών. ‘Οσοι γονείς θέλουν να συζητήσουν περαιτέρω με τη κ. Αρναούτογλου, μπορούν να επικοινωνήσουν με ένα τηλεφώνημα στο 2810 280 811 ή με μια επίσκεψη στο γραφείο (κατόπιν ραντεβού) που βρίσκεται στην οδό Ιδομενέως 27.

Πριν ξεκινήσει η ομιλία της κ. Αρναούτογλου, έγινε μια σύντομη περιήγηση στα ιστολόγια του σχολείου μας με παράλληλη επεξήγηση των βασικών τρόπων χρήσης τους από τους γονείς. Παραθέτουμε τις διαφάνειες που προβλήθηκαν και την αντίστοιχη περιγραφή τους σε αυτή τη διεύθυνση:

markakischool.blogspot.com/2009/08/blog-post_02.html

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *