ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, D’ Class, E’ Class

ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στις 29 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 το βράδυ, οι γονείς των παιδιών των τάξεων C, D, E, FCE προσκαλούνται να παρευρεθούν στο καινούριο μας κτίριο, Λ. Κνωσού 49, όπου θα μιλήσει η παιδοψυχολόγος κ. Στέλλα Αρναούτογλου σχετικά με την εφηβεία. Μετά την ομιλία θα δοθούν τα αποτελέσματα για το σχολικό έτος 2008-2009 των αντίστοιχων τάξεων.

Στις 30 Μαΐου ημέρα Σάββατο και ώρα 06:00 το βράδυ στη Λ. Κνωσού 49 οι μικροί μας μαθητές από τις τάξεις A’ junior, B’ junior, A’ class και B’ class θα παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς τους. Οι γονείς των μαθητών των αντίστοιχων τάξεων προσκαλούνται να παρευρεθούν και στο τέλος της εκδήλωσης για να πάρουν τα αποτελέσματα των παιδιών τους. Πρόβες για την εκδήλωση θα γίνονται κάθε Τετάρτη σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δοθεί στα παιδιά.

ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

  • Την Δευτέρα 25 Μαΐου και την Τρίτη 26 Μαΐου η κα Μαρκάκη θα είναι στο γραφείο 06:00-09:00 το βράδυ για όσους γονείς ενδιαφέρονται για καλοκαιρινά μαθήματα ή θα ήθελαν να ρωτήσουν κάτι σχετικά με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό από 31 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου. Από τις 22 Ιουνίου θα λειτουργεί κάθε μέρα 10:00-12:00 το πρωί και 06:00-09:00 το βράδυ για τις εγγραφές των καλοκαιρινών τμημάτων που θα αρχίσουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου.
  • Οι διακοπές για όσους παρακολουθήσουν καλοκαιρινά μαθήματα θα είναι από 15 μέχρι 23 Αυγούστου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *