ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

blog main image

 
Με αυτή τη συγκέντρωση στο σχολείο μας, προσφέραμε κι εμείς στην ενημέρωση συμμετέχοντας επίσημα στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (9-2-2010).

Για αυτή τη τόσο σημαντική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για σωστή και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, διοργανώθηκε συνάντηση γονέων στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείου (Λ. Κνωσού 49) και, συγκεκριμένα, στην αίθουσα των υπολογιστών τη Δευτέρα 8-2-10 στις 9.00 μ.μ.
Κατά τη συζήτηση, έμφαση δόθηκε στο ασφαλές ‘σερφάρισμα’ των παιδιών και από τι κανόνες πρέπει να διέπεται αυτό. Επίσης, η πρακτική εφαρμογή της θεωρίας επικεντρώθηκε στο πώς μπορούν οι γονείς να χειρίζονται τα blogs του σχολείου ώστε να παρακολουθούν τη δουλειά του παιδιού τους, να ενημερώνονται με νέες ανακοινώσεις και ενδιαφέροντα διαδικτυακά άρθρα ή να αφήνουν τα σχόλιά τους για οποιοδήποτε θέμα, όλα αυτά με ασφάλεια και προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.


Ετικέτες

Σχόλια

  1. Το διαδύκτιο για να είναι ασφαλές για τα παιδιά πρέπει να είναι γνώστες οι γονείς έτσι ώστε να μπορούν να καθοδηγήσουν σωστά τα παιδιά.

  2. Συγχαρητήρια για την ενημέρωση για τη χρήση του διαδικτύου και του blog στους γονείς! Πιστεύω να ευαισθητοποιηθούμε θετικά πάνω στην ασφαλή χρήση του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *