ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class

Μια σχολική χρονιά τελείωσε για το σχολείο μας… μια χρονιά γεμάτη όμορφα βιβλία, διαδικτυακές δραστηριότητες, διασκεδαστικά παιχνίδια στη τάξη, εορτασμούς Παγκόσμιων Ημερών (για παράδειγμα, της Διδασκαλίας, της Γυναίκας και της Ημέρας της Γης), συζητήσεις για ξένα έθιμα και τη διαφορετικότητα (π.χ μαθήματα για την ανεκτικότητα και το Halloween), συναντήσεις με τους γονείς και εκδηλώσεις των μαθητών. ‘Ολα τα παραπάνω αποσκοπούσαν πάντα στην ενίσχυση της μάθησης και εξάσκησης της Αγγλικής γλώσσας, αλλά και της εποικοδομητικής επικοινωνίας με γονείς και μαθητές.  
Τη Παρασκευή 28 Μαΐου έγινε η εκδήλωση που σηματοδότησε το τέλος αυτής της γεμάτης όμορφες στιγμές σχολικής χρονιάς στις νέες εγκαταστάσεις μας στη Λεωφόρο Κνωσού 49. Οι μαθητές των τάξεων A’ Junior μέχρι E’ Class τραγούδησαν τα αγαπημένα τους τραγούδια και  παρουσίασαν μικρά θεατρικά σκετς και άλλες εργασίες. 
Ειδική αφιέρωση στο περιβάλλον και στους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που το αφορούν έγινε από τους μαθητές των τμημάτων C’ και D’, ενώ προβλήθηκε και βίντεο της Greenpeace από τον προτζέκτορα το οποίο προκάλεσε τον προβληματισμό του κοινού. Περισσότερες φωτογραφίες και διαφάνειες από τη παρουσίαση σχετικά με το περιβάλλον θα βρείτε στη διαδικτυακή σελίδα των μαθητών. Τέλος, έγινε η απονομή των πτυχίων FCE/ ECCE, ALCE  και CPE/ ECPE στους επιτυγχόντες μαθητές.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και μαθητές για την συνεργασία και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! 
Περισσότερα για την εκδήλωση αυτή:
  • Φωτογραφίες (δημοσιεύτηκαν και στο τεύχος του Σαββάτου 19 Ιουνίου της εφημερίδας ‘Πατρίς’)
  • Το εισαγωγικό βίντεο που προβλήθηκε σε όλα τα τμήματα με φωτογραφίες από διάφορες δραστηριότητες και όμορφες στιγμές από τη χρονιά που πέρασε.

A' Junior song: Who stole the alphabet?
A’ Junior

B' Junior song: Just a minute
B’ Junior

A' Class singing 'Let's get the party started!"
A’ Class

B' Class singing the 'Dancing Queen'
B’ Class

The Water Cycle by C' Class
C’ Class

D' Class presenting their environment projects

D’ Class

E' Class projects about school issues
E’ Class

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *