ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

blog main image

Σε C2 Proficiency

Τη Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, οι ενήλικοι υποψήφιοι για το δίπλωμα Proficiency συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα προβολών του σχολείου μας και με τη συνοδεία διαφανειών και βίντεο συζήτησαν τι σημαίνει ανεκτικότητα, καθώς και άλλες αλληλένδετες έννοιες. Ταυτόχρονα, κράτησαν σημειώσεις, εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους και έχοντας ως τελικό στόχο να εντοπίσουν και να καταρρίψουν τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που υποσυνείδητα όλοι ‘κουβαλάμε’ ως βαρύ φορτίο.
Επιπλέον, ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας θύμησης της Αφροαμερικάνικης ιστορίας, οπότε αυτό μας έδωσε την ευκαιρία για μια πρώτη εξοικείωση με τη γεμάτη δυσκολίες πορεία αυτής της φυλής, την οποία μετέπειτα συνδέσαμε με το κεντρικό θέμα της συζήτησης, την ανεκτικότητα και την αναγκαιότητα ύπαρξής της στις μέρες μας.
Μαθητές και γονείς μπορούν να βρουν τις διαφάνειες και τα τα βίντεο των τραγουδιών που συσχετίσαμε με τη συζήτησή μας στη σελίδα των μαθητών. Οι μαθητές, ειδικότερα, που συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή θα βρουν την εργασία που ανατέθηκε για το σπίτι προς εμπέδωση όλων των εννοιών στις παρακάτω διαφάνειες.
Να θυμήσουμε, τέλος, ότι ο νεαρότερος blogger του σχολείου μας συνεχίζει δυναμικά τις αναρτήσεις του μετά από κάθε μάθημα. Μπορείτε κι εσείς να πάρετε μια μικρή γεύση από το ταξίδι του Γιώργου στη γνώση επισκεπτόμενοι το ιστολόγιο george-english.tumblr.com

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *