ΜΙΚΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, C’ Class, D’ Class, E’ Class

  • Πρώτο υπέροχο νέο: η τωρινή φίλη και πρώην καθηγήτρια στο σχολείο μας, Barbara Goodison, επισκέπτηκε το σχολείο μας μαζί με τα παιδιά της, Nick και Anna, ερχόμενοι από την μακρινή Νέα Ζηλανδία. Η χαρά που ένιωσαν τα κορίτσια της D’ Class είναι απερίγραπτη, καθώς τα παιδιά μίλησαν στα Αγγλικά για τις δυο χώρες, αντάλλαξαν προσωπικές πληροφορίες και συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία στα Αγγλικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
  • Μια ακόμα επίσκεψη που μας έδωσε μεγάλη χαρά ήταν αυτή της Σωτηρίας, η οποία είναι η αγαπημένη αναγνώστρια του ιστολογίου των μαθητριών! Η συζήτηση έγινε μια ακόμα φορά στα Αγγλικά και αφορούσε τα ενδιαφέροντα των συνομιλητριών. Μια από τις μικρές bloggers, η Νάσσια, έχει ήδη καταγράψει τις εντυπώσεις της από αυτές τις συναντήσεις στο προανεφερθέν ιστολόγιο του τμήματος.
  • Βιβλία για τη θαλάσσια ζωή, δώρο από αγαπημένη μας ενήλικη μαθήτρια που εργάζεται στο ενυδρείο της Κρήτης. Μια θαυμάσια προσθήκη στη βιβλιοθήκη του σχολείου!
  • Η Μαρίνα μαζί με δυο άλλους μικρούς μαθητές, την Ιφιγένεια και τον Μανώλη, πήρε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό δωράκι από εμάς: ένα CD με τα τραγούδια της Patricia Johnston ειδικά για παιδιά που μαθαίνουν Αγγλικά. Ευχαριστούμε την Patricia για το σημείωμα και τις ευχές που έγραψε ξεχωριστά για το κάθε παιδί! Μπορείτε να ακούσετε μια σύντομη ηχογράφηση του Μανώλη και της Ιφιγένειας, όπου επαναλαμβάνουν βασικές εκφράσεις του τραγουδιού με πολλή χαρά και κέφι, στη σελίδα με όλα τα podcasts των μαθητών μας.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *