ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class

Δώσαμε τα πιστοποιητικά στους επιτυγχόντες των εξετάσεων Michigan που δόθηκαν τον Μάη. Και πάλι τους ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στη πορεία τους! Περισσότερες φωτογραφίες βρίσκονται εδώ.

Το μεγάλο νέο μας: οι μικροί μαθητές γνωρίζουν πλέον όλο το αγγλικό αλφάβητο και μας επιδεικνύουν τα καρτελάκια που έφτιαξαν με κάθε γράμμα και λέξη που έμαθαν. Μετά από όλα αυτά, πρόσθεσαν και μερικά ακόμα εκατομμύρια βαθμούς στο συνολικό σκορ τους! Κάντε κλικ εδώ για πιο πολλές φωτογραφίες, γεμάτες κέφι και χαρά!

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πολύ αγαπημένο μας… τρενάκι των χρόνων! Τα μέρη των νέων χρόνων που μάθαμε απέκτησαν βαγόνια και μπήκαν στη σειρά που έπρεπε στη κατάφαση, ερώτηση και άρνηση! Δείτε πώς εδώ.

Ο Ανδρέας μαζί με τους συμμαθητές του στο B’ Junior ολοκλήρωσε ένα μεγάλο αριθμό λεξιλογικών ασκήσεων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών στον υπολογιστή και εκτύπωσε το πιστοποιητικό που βεβαιώνει την επιτυχία του! Όπως υποσχεθήκαμε, του ευχόμαστε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και διαδικτυακά! Να ζήσεις Ανδρέα, πάντα με υγεία και επιτυχίες!

Ετικέτες

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *