ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

blog main image

Κατ’ αρχάς, ευχαριστούμε πολύ το clubEFL και συγκεκριμένα τον κ. Δημήτρη Αϊβάζογλου για τις διασκεδαστικές δραστηριότητες λεξιλογίου που προσφέρει γενναιόδωρα στους μαθητές μας! Η πρώτη δοκιμή θα γίνει σύντομα στο εργαστήριο υπολογιστών του σχολείου μας με μαθητές πολλών τμημάτων.

Οι μαθητές, επίσης, αυτή την εβδομάδα θα απαντήσουν στα emails των Γάλλων φίλων τους στα Αγγλικά και θα ηχογραφήσουν μερικές πληροφορίες για τον εαυτό τους σε ένα ιδιωτικό γκρουπ στον ιστοχώρο VoxoPop. Το γκρουπ είναι δημιουργημένο από εμάς ειδικά για αυτό το σκοπό και σε αυτό θα έχουν πρόσβαση μόνο οι γονείς, οι μαθητές μας και οι Γάλλοι συνομήλικοί τους, λόγω της ιδιωτικότητας των πληροφοριών.

Ανάλογες ηχογραφήσεις έχουν στείλει επανειλημμένως οι διαδικτυακοί μας φίλοι στα emails τους, από τις οποίες δημοσιεύσαμε μια μόνο στη σελίδα μας Markaki Podcastsγια να σας δώσουμε μια μικρή γεύση της χαράς και της διαφορετικότητας της όλης εμπειρίας.

Τελικά υπάρχει καλύτερος τρόπος εξάσκησης για τους μικρούς μαθητές από τη παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου στη ξένη γλώσσα για μια περίσταση αληθινής επικοινωνίας; 

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *