ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΚΑΛΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

blog main image

Μιλώντας για τη διδασκαλία της ανάγνωσης με χρήση νέας τεχνολογίας.
(βρείτε τις διαφάνειες και το κείμενο εδώ:
http://markakischool.blogspot.gr/p/blog-page_04.html)

Δηλώσεις μπροστά στη κάμερα του Μάθηση 2.0
για τη χρήση των social media στην εκπαίδευση
(το βίντεο θα δημοσιευτεί σύντομα στη
γνωστή σελίδα http://www.mathisi20.gr)

Στα πλαίσια του έργου ‘Μάθηση 2.0 plus: Καινοτομικές πρωτοβουλίες νέων και καλές πρακτικές
 για την αξιοποίηση των Διαδικτυακών Εργαλείων και Κοινοτήτων
 στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης’ και κατά τη διάρκεια της ημερίδας ενημέρωσης και διαλόγου για την εκπαίδευση και διά βίου μάθηση 2.0 που έγινε τη Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στην Αθήνα (Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ), το σχολείο μας τιμήθηκε με τη σφραγίδα καλής ψηφιακής πρακτικής για την εκπαίδευση. Το σήμα της σφραγίδας αυτής θα φανεί πολύ σύντομα πάνω στις ιστοσελίδες μας, ενώ το βίντεο της ομιλίας μαζί με φωτογραφίες και περαιτέρω δικές μας δηλώσεις θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα www.mathisi20.gr.

Οι εντυπώσεις μας από την διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και από τους ίδιους τους διοργανωτές, αλλά και συμμετέχοντες, είναι άριστες. Ευχόμαστε να επαναληφθούν παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά την προσπάθεια ενσωμάτωσης νέων πρακτικών στα μαθήματά μας ώστε να συμμετέχουμε σε επόμενες εκδηλώσεις από την Μάθηση 2.0. Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μας και τους γονείς τους, οι οποίοι είναι ανοικτοί σε κάθε νέα μας ιδέα και πρόκληση!

Κάντε κλικ πάνω στη παρουσίαση για να δείτε όλες τις φωτογραφίες από το γεγονός με συνοδευτικές λεζάντες ή πατήστε εδώ. Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από τον Μιχάλη Καψάλη (mkapsalis.wordpress.com).

Ετικέτες

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *