ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ MEDEA

blog main image

Η σφραγίδα που λάβαμε.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι οι διαδικτυακές εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει με τους Γάλλους μαθητές της καθηγήτριας Aniella Lebeau έλαβαν διάκριση στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα για εκπαιδευτικούς ανά τον κόσμο, MEDEA Awards με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορούσε τη χρήση τεχνολογίας στη ξενόγλωσση τάξη και συμπεριέλαβε 213 συμμετοχές από 32 χώρες. Η περιγραφή όλων των δραστηριοτήτων (emails, quizzes, glogs, διαγωνισμοί ανάγνωσης, κτλ) με τους Γάλλους φίλους μας εστάλη στους διοργανωτές του διαγωνισμού και έλαβε ειδικό έπαινο μαζί με άλλες 14 συμμετοχές, ενώ οι 9 φιναλίστ θα μάθουν ποιος κέρδισε το πρώτο βραβείο στις 14 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, γραμμένες στα Αγγλικά, για τον διαγωνισμό και τις συμμετοχές σε αυτόν σε σελίδα του MEDEA.

Η περιγραφή όλων των διαδικτυακών εγχειρημάτων του σχολείου μας σε συνεργασία με τους μαθητές στη Γαλλία βρίσκεται στο αγγλικό μας ιστολόγιο. Στα Ελληνικά, σχετικές πληροφορίες καταγράφονται τακτικά στο ιστολόγιο που βρίσκεστε τώρα, στην κατηγορία ‘online επικοινωνία‘.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *