ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TESOL GREECE: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

blog main image

Περισσότερες φωτογραφίες από το συνέδριο εδώ.

Επιστρέψαμε από το συνέδριο του TESOL Greece με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας γνωρίσει καθηγητές από όλο τον κόσμο κι έχοντας ανταλλάξει πολλές χρήσιμες ιδέες. Επίσης, η παρουσίασή μας σχετικά με τη χρήση ιστολογίων από καθηγητές και μαθητές εξελίχθηκε ομαλά, με τα δείγματα της ηλεκτρονικής δουλειάς των μαθητών μας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Μια σημαντική ανακοίνωση για το σχολείο μας είναι ότι η εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς ετοιμάζεται πυρετωδώς, με ορισμένους καλεσμένους- έκπληξη, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι θα συμμετέχουν μετά από συνάντηση που είχαμε στην Αθήνα.

Ως επιστέγασμα όλων των παραπάνω, καταφέραμε να συμμετέχουμε στο εβδομαδιαίο ποδηλατικό γεγονός FreeDay, όπου χιλιάδες ποδήλατα κάνουν μια όμορφη βόλτα μέσα από πολλές περιοχές της Αθήνας.

Τα αναδιπλούμενα ποδήλατα πάνε παντού! Περισσότερες φωτογραφίες  εδώ..

Ένα ακόμα ιδιαίτερο νέο είναι ότι σε λίγες ημέρες θα υπάρχει στα ιστολόγιά του σχολείου μας ένα iBook με όλα τα κείμενα που έχουμε γράψει σχετικά με blogging και διδασκαλία, το οποίο φυσικά θα διατίθεται ελεύθερα. Στις επόμενες επισκέψεις σας θα ανακαλύψετε αυτό το ηλεκτρονικό δώρο!

Τέλος, αυτό είναι το υλικό που χρησιμοποιήσαμε στη παρουσίασή μας. Ελπίζουμε να φανεί χρήσιμο και καλωσορίζουμε κάθε είδους σχόλιο.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *