ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου


Οι μαθητές μας της Α’ Class ήδη διαβάζουν ιστορίες και γράφουν σύντομες εκθέσεις ακολουθώντας το σχεδιάγραμμα που μαζί φτιάχνουμε μέσα στη τάξη. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που επιμένουμε στη διδασκαλία δυο ξεχωριστών τάξεων Junior πριν την εισαγωγή στην A’ Class. Περισσότερα για αυτό το θέμα σε άρθρο μας στη σελίδα με ερωτήσεις γονέων και μαθητών.

Μικροί επιδέξιοι bloggers γράφουν στο ιστολόγιό τους χρησιμοποιώντας το δικό τους iPad. Βρείτε την νέα ανάρτηση του Γιώργου στο δικό του διαδικτυακό ‘στέκι’.


Παιχνίδια με γράμματα, χρώματα και αριθμούς για τους μικρούς μαθητές.Ο Νικόλας αποκαλύπτει τον άκρως μυστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί ο γιος του James Bond, ονόματι Jimmy Bond. Θα διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο ιστολόγιό του σε λίγες ημέρες.


Στο τελευταίο διαγωνισμό ανάγνωσης που συμμετείχαμε δεν κερδίσαμε τη πρώτη θέση, δυστυχώς, αλλά κερδίσαμε άλλη μια πολύτιμη εμπειρία χρήσης της Αγγλικής γλώσσας και διαδικτυακής φιλίας. Πλέον ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο διαγωνισμό!Και οι διαγωνισμοί ανάγνωσης συνεχίζονται! Η B’ Class συνεχίζει να διαβάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ‘War Horse’, ενώ η C’ Class ετοιμάζεται να λύσει ένα ακόμα μυστήριο του Sherlock Holmes!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *