ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

blog main image

Τάξεις D’ και Ε’: http://bitsandpieces-english.blogspot.gr
Τμήμα ‘Lower’: http://markaki-b2.blogspot.gr
Τμήμα Proficiency: http://markaki-literature.blogspot.gr

Στα σχόλια που γράφουμε κάτω από κάθε μαθητική ανάρτηση, ωθούμε τους νεαρούς bloggers σε (αυτο)διόρθωση και φυσικά τους επαινούμε που, μέσω των ιστολογίων, συνεχίζουν την εξάσκηση της γλώσσας και στο σπίτι.

Σχετικά με τα ιστολόγια των μαθητών μας:

  • Διαδικτυακά ημερολόγια (ιστολόγια ή blogs) για εξάσκηση του γραπτού λόγου στη ξένη γλώσσα και την ανάπτυξη επικοινωνίας με μαθητές άλλων χωρών. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα ατομικά και ομαδικά ιστολόγια των μαθητών μας, καθώς και πληροφορίες για την προαναφερθείσα ανταλλαγή σχολίων σε μαθητικά ιστολόγια, που οργανώσαμε με μαθητές από τη Βραζιλία. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα ιστολόγια ως μια βάση συνεχούς αυτοαξιολόγησης και βελτίωσης, αφού μας βοηθούν να εξετάζουμε διαρκώς την αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζουμε, παράλληλα υιοθετώντας κάθε νέα εκπαιδευτική διαδικασία που θεωρούμε χρήσιμη. Για το σκοπό αυτό, ανταλλάσσουμε σχόλια και δημοσιεύουμε δικά μας κείμενα στο παγκοσμίως γνωστό ιστολόγιο για καθηγητές της Αγγλικής γλώσσας, ‘Teaching Village’, αλλά και σε πολλές σελίδες ξένων καθηγητών και οργανώσεων.

Περισσότερα στο άρθρο για τη χρήση της τεχνολογίας στο σχολείο μας.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές μαθαίνουν όχι μόνο στο εργαστήριο υπολογιστών, αλλά και στο δωμάτιο προβολών με βίντεο κατάλληλα για το επίπεδο και την ηλικία τους.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *