Τι πρέπει να φροντίσω για την επιτυχή εκκίνηση της νέας χρονιάς;

blog main image

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

blog main image

  • Η Τέρρι Ασημακοπούλου, δραστήρια καθηγήτρια Αγγλικής και καλή μας φίλη, έκανε έκπληξη στο τμήμα Proficiency μιλώντας τους για τη Βοστώνη από όπου προέρχεται και παίζοντας πολλά προφορικά παιχνίδια μαζί τους. Τη λατρέψαμε και περιμένουμε να μας επισκεπτεί ξανά σύντομα!
  • Οι μαθητές της E’ Class συζήτησαν μηνύματα και παρουσίασαν αγαπημένες τους σκηνές από το βιβλίο του George Orwell “1984”, διαπιστώνοντας με έκπληξη ότι οι προβλέψεις του συγγραφέα για μια κοινωνία που καταπιέζει την ατομικότητα, ελέγχει τη σκέψη και διαστρεβλώνει την αλήθεια αποδεικνύονται απίστευτα αληθινές στις μέρες μας.
  • Οι μαθητές του τμήματος Proficiency έγραψαν σχόλια στο ιστολόγιο της τάξης σχετικά με τους τρόπους που τους έχει βοηθήσει το blogging στην εκμάθηση της Αγγλικής, http://markaki-literature.blogspot.gr/2015/07/reflecting-on-our-blogging-practices.html, γεγονός που μας θύμησε ένα βίντεό μας στο YouTube, όπου μαθητές διαφόρων ηλικιών εξηγούν τι σημαίνει η λέξη ‘blog’ και πώς το χρησιμοποιούν εκείνοι. (interview of some of our student- bloggers)

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *