ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

blog main image

Σε B2 “Lower”, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class

Οι μεγαλύτεροι μαθητές μας, που θέλησαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώσαμε μέσα στον μήνα Οκτώβριο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο να βρουν την ομορφότερη λήψη με την καμέρα τους, να γράψουν μια ελκυστική λεζάντα στα Αγγλικά και να δημοσιεύσουν αυτόν τον συνδυασμό καλλιτεχνικής και γραπτής έκφρασης στα ιστολόγια των τάξεών τους. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Οι συμμετοχές ήταν οι εξής:
Οι κριτές-καθηγητές του σχολείου πραγματικά δυσκολεύτηκαν να επιλέξουν μια μόνο συμμετοχή για το πρώτο βραβείο. Τελικά, στην πρώτη θέση αναδείχθηκε η καταπληκτική Θεοδώρα, μαθήτρια της E’ Class, λόγω όχι μόνο της φωτογραφίας ενός μοναχικού σκύλου σε μια παραλία, αλλά και του συνοδευτικού κειμένου της, στο οποίο θύμισε σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε τα αδέσποτα ζώα και να σπεύδουμε όπου χρειάζεται.
Το βραβείο που κέρδισε από εμάς η Θεοδώρα ήταν μια ωραία μαγνητική κατασκευή όπου μπορεί πλέον να διακοσμεί τις φωτογραφίες της στο δωμάτιό της. Μας έστειλε μήνυμα στο Instagram όπου φαίνεται ότι το δωράκι μας έχει ήδη αξιοποιηθεί στο έπακρο, γεγονός που μας συγκίνησε πολύ. Οι υπόλοιποι ευφάνταστοι συμμετέχοντες κέρδισαν λαχταριστή σοκολάτα και την υπόσχεση ότι θα διοργανώσουμε πολλές ακόμα τέτοιες πρωτοβουλίες! 
Η Θεοδώρα με το βραβείο της.

Υπέροχες φωτογραφίες πάνω στο βραβείο της. 

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *