ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 2018-2019

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Δίνουμε μια μικρή γεύση από τις εκδηλώσεις μας για το κλείσιμο του χειμερινού κύκλου. Τραγούδια, παρουσιάσεις και μικρά θεατρικά που άξιζαν όσκαρ ερμηνείας, όλα διαλεγμένα από τους μικρούς μας ερμηνευτές για την καταδική μας «υπερπαραγωγή»!

Αναφέραμε τα πιστοποιητικά ολοκλήρωσης τάξης, τους επαίνους συμπεριφοράς και φυσικά τα φαγώσιμα βραβεία μας; Ή μήπως τις παρουσιάσεις με τη δουλειά όλης της χρονιάς σε κάθε τμήμα, τις αναμνήσεις με όμορφες φωτογραφίες και τις εποικοδομητικές συζητήσεις με τους γονείς; Όλα πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά.

Στο επίκεντρο των φετινών τελικών μας εκδηλώσεων, δεν ήταν μόνο η απονομή τελικών ελέγχων και επαίνων, δηλαδή οι κλασικοί «βαθμοί» που όλοι γνωρίζουμε και προσδοκούμε. Βραβεύσαμε επίσης μια πλευρά της προσωπικότητας και συμπεριφοράς όλων των μαθητών μας, δίνοντας χαρούμενα πιστοποιητικά ειδικά φτιαγμένα για τον καθένα τους ξεχωριστά. Επίσης, δώσαμε διασκεδαστικές αποστολές επανάληψης σε όλα τα παιδιά για το καλοκαίρι.

Αμέτρητες λιχουδιές για όλους στο τέλος κάθε παρουσίασης, αλλά και πεντανόστιμη σπιτική πίτσα από τη μαμά του πρωταγωνιστή μας στο τέλος ενός διαλόγου που γράψαμε και παρουσιάσαμε στη σκηνή μας, με θέμα την παραγγελία πίτσας σε εστιατόριο.

Ο χώρος των εκδηλώσεών μας φέτος ήταν πιο στολισμένος από τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων από ποτέ! Κρεμάσαμε τις πιο γλυκές αναμνήσεις από όλη τη χρονιά γραμμένες σε «μπλουζάκια» και δημιουργήσαμε bucket lists με τους στόχους του καλοκαιριού. Παντού γύρω μας υπήρχαν projects με περιβαλλοντικά μηνύματα που ήταν ο κεντρικός άξονας των παρουσιάσεων της B Class, αλλά και πολλά άλλα κείμενα των παιδιών μας από όλα τα τμήματα. Θα διατηρήσουμε έτσι τον χώρο ως μια κιβωτό αναμνήσεων της χρονιάς.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας: Η αγάπη σας!

Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη ατμόσφαιρα και συνεργασία κι ευχόμαστε ένα δροσερό ξεκούραστο καλοκαίρι, χωρίς να ξεχάσουμε τις αποστολές καλοκαιρινής επανάληψης που ετοιμάσαμε ειδικά για τα παιδιά μας. Και εις άλλες μαθησιακές εμπειρίες με υγεία και κέφι!

Όλες οι φωτογραφίες εδώ.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *