ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 2019

blog main image

Σε C’ Class, C2 Proficiency, IELTS, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

⏯ Lilo and Stitch για τους μικρότερους μαθητές των θερινών τμημάτων, στα Αγγλικά, με διασκεδαστικές ασκήσεις κατανόησης και σχετική ανάρτηση-έκπληξη στο ιστολόγιο των μαθητών μας.

⏯ Παρουσίαση της βασικής υπόθεσης μετά από ανάγνωση βιβλίου ειδικά προσαρμοσμένου στο γλωσσικό επίπεδο των μαθητών. Πρόκειται για το αγαπημένο μας James and the Giant Peach του μοναδικού Roald Dahl. Απαραίτητο το «φαγώσιμο βραβείο ανάγνωσης» στο τέλος!

⏯ “Proficiency” group/ C2 level: http://markaki-literature.blogspot.com

“Lower” group/ B2 level: http://markaki-b2.blogspot.com

 C class group/ A2 level: http://friends-eng.blogspot.com

Παρακαλούμε για μια επίσκεψη στα ιστολόγια των τάξεών μας, όπου κάθε λογής ενδιαφέρον θέμα για ανάγνωση, τροφή για σκέψη και ευκαιρία για αυτοέκφραση. Θα υπάρξουν μελλοντικά πολλές ακόμη αναρτήσεις.

⏯ Τεράστιο επιτραπέζιο παιχνίδι Φιδάκι για το δάπεδο το οποίο μας επέτρεψε να κινηθούμε, να μάθουμε όλες τις σχετικές λέξεις του παιχνιδιού στα Αγγλικά και να εξασκήσουμε με ένα μαγικό τρόπο τη γραμματική και το λεξιλόγιο του τελευταίου μας μαθήματος.

⏯ Υπέροχες σημειώσεις από καθηγητές και μαθητές, λόγια αγάπης που μας ανταμείβουν και τεστ προσομοίωσης λίγο πριν τις επίσημες εξετάσεις IELTS τον Ιούλιο.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *