ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-20

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, D’ Class, E’ Class

Και τι δεν κάναμε στα πρώτα μαθήματα της νέας σχολικής χρονιάς, όλα με στόχο την ομαλή επιστροφή των παιδιών στα θρανία:
❤️ κίνηση σε συνδυασμό με επανάληψη γραμμάτων/λέξεων/ αριθμών στην αυλή μας μέσα στη λιακάδα
❤️έλεγχος των reading summer bingo αποστολών οι οποίες ώθησαν τους μαθητές να κάνουν περισσότερη ανάγνωση μέσα στο καλοκαίρι
❤️ χειροτεχνίες πρώτης γραφής και παιχνίδια με μπαλόνια με τους μικρούληδες ως μια πρώτη εισαγωγή στην τάξη του A’ Junior και στην αλφαβήτα.
❤️ Τα τμήματα μεγαλύτερων επιπέδων συνεχίζουν τη μεθοδική δουλειά στοχεύοντας στις εξετάσεις Δεκεμβρίου – θα ακολουθήσει ανάρτηση σχετικά με τα ενδιαφέροντα θέματα που ήταν ο κεντρικός άξονας των τελευταίων μαθημάτων μας.
❤️απονομή πιστοποιητικών Style levels 1-4 και BCCE με άριστες βαθμολογίες
❤️Συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού με τη βοήθεια της ομάδας νέων Youthtopia

❤️ Προφορικό παιχνίδι σε μορφή επιτραπεζίου για τα τμήματα επιπέδου B1+ και B2.

❤️Επίσης, λάβαμε αυτό το χειροποίητο δώρο από μαθητές μας και θυμηθήκαμε για άλλη μια φορά πόση αγάπη, τύχη και πλήρωση νιώθεις ως εκπαιδευτικός! Σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ενσωμάτωση νέων μεθόδων στα μαθήματά μας, αλλά και για χτίσιμο ακλόνητων ανθρώπινων σχέσεων μέσα στις τάξεις μας.

❤️ Το καλύτερο όλων; Ένα πάρτυ επιτυχίας και γνώσης! Γιορτάσαμε τα πιστοποιητικά Cambridge και Michigan (κι ας μην έχουν καταφτάσει τα τελευταία ακόμη ) επιπέδου B2 και C2 με φαγητό, χορό, παιχνίδια, χαμόγελα και πολλές αγκαλιές! Πολλή η υπερηφάνεια από καθηγητές και γονείς. Καλή πρόοδο ευχόμαστε στα παιδιά μας και εις ανώτερα!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *