ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, IELTS, TOEIC, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Σχετικά με την ασφάλεια των χώρων μας, εκτός από την επίσημη πιστοποίηση τεχνικού ασφαλείας που έχουμε εδώ και καιρό, παρακαλουθήσαμε πολύωρο σεμινάριο για τις νέες ρυθμίσεις υγιεινής σχολικών μονάδων και εφαρμόσαμε άμεσα τα εξής:
 
1. Έγινε συντήρηση και καθαρισμός όλων των κλιματιστικών μονάδων και εγκατάσταση νέας μονάδας για αυξημένη δροσιά και άνεση λόγω των νέων συνθηκών.
 
2. Ανανεώθηκε το κουτί πρώτων βοηθειών όπως ορίζει ο νέος νόμος με θερμόμετρο, πλαστικές ποδιές και μάσκες.
 
3. Ο καθαρισμός των χώρων γίνεται με προϊόντα καθαρισμού με τις σωστές δραστικές ουσίες κατά του ιού.
 
4. Απολυμαίνονται καθημερινά όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, καθίσματα και πόμολα. Αντισηπτικό διατίθεται κυριολεκτικά παντού -μαζί με πεντανόστιμα γλυκά σε σκεύος φτιαγμένο από αγαπημένο μαθητή μας.
 
5. Φυσικός εξαερισμός εκτελείται σε όλες τις αίθουσες και τον χώρο αναμονής.
 
6. Υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τον διαχειρισμό πιθανού κρούσματος στο σχολείο, πάντα με αγάπη και για την προστασία όλων μας.
 
7. Το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί αναλόγως και ετοιμάζουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες ενημέρωσης των μαθητών όλων των ηλικιών με την εκκίνηση των μαθημάτων μας, για ασφάλεια αλλά και για εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας!
 
8. Μετά από όλα τα παραπάνω, τα οποία καταγράφουμε αναλυτικά στο βιβλίο τεχνικού ασφαλείας, σας ενημερώνουμε, με ειδικό φυλλάδιο όπως φαίνεται στην εικόνα, για τη δική μας πολιτική χρήσης προσωπικών δεδομένων (GDPR) της οικογένειας και φυσικά του παιδιού. Φροντίζουμε, δηλαδή, για την ασφάλεια και ενημέρωσή σας από κάθε άποψη!
 
Στο σχολείο μας υπάρχει συνεχής μέριμνα για τη μόρφωση, αλλά και για την ασφάλεια όλων των μαθητών. Η δουλειά είναι αδιάκοπη, αλλά οι αποδέκτες την αξίζουν απολύτως. Και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα μιας σωστά οργανωμένης σχολικής μονάδας: Η διπλή εγγύηση ασφάλειας και εκπαίδευσης.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *