Τα διαδικτυακά μας μαθήματα

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, English in Panhellenic Exams, IELTS, TOEFL, TOEIC, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Τα διαδικτυακά μας μαθήματα, λόγω δεύτερης πλέον καραντίνας, πραγματοποιούνται με επιτυχία, μιας και φροντίζουμε συνεχώς η μαθησιακή εμπειρία στον υπολογιστή να αποτελείται από μια ποικιλία ερεθισμάτων και δραστηριοτήτων.

👌 Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του σχολείου μας, στην οποία δημιουργήθηκε μόνο για τους μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι bloggers καταχωρούν κάθε λογής κείμενα τα οποία διορθώνονται και συνοδεύονται από σχόλια των καθηγητών.

👌Η πλατφόρμα μας περιέχει πληθώρα υλικού με το οποίο μπορεί να συνεχιστεί η εξάσκηση στο σπίτι, προϊόν πολύχρονης διδασκαλίας και ενασχόλησης με τη γλώσσα.

👌Το παιχνίδι και η κιναίσθηση εξακολουθούν να είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των μαθημάτων μας, αφού υπάρχουν από τη διδασκαλία του νέου λεξιλογίου μέχρι την προφορική και ακουστική εξάσκηση στον υπολογιστή.

👌Η ύλη συνεχίζεται κανονικότατα, με φυσιολογικό ρυθμό και εξάσκηση όλων των γλωσσικών ικανοτήτων. Η οργάνωση των zoom links και όλου του υλικού στην ολοκαίνουρια πλατφόρμα μας, καθώς και η άψογη συνεργασία όλων των μαθητών, σίγουρα έχει συντελέσει στην ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *