Διαδικτυακά μαθήματα από 9 Νοεμβρίου!

blog main image

Σε Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Νέος νόμος ορίζει ότι, από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών οφείλουν να συνεχίσουν με διαδικτυακά μαθήματα. Το έχουμε πραγματοποιήσει ξανά με επιτυχία κι έχουμε φροντίσει να έχουμε όλα τα εφόδια για να τα καταφέρουμε, με πρώτο και καλύτερο την καταδική μας εκπαιδευτική πλατφόρμα https://myschool.markoulaki.gr όπου οργανώνουμε όλο το ηλεκτρονικό υλικό μας. Μερικές διευκρινίσεις:

📌 Δεν αλλάζει το πρόγραμμα. Το ίδιο ακριβώς θα τηρήσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις, εκτός από κάποιες αλλαγές που έγιναν σε τμήματα μεγαλύτερων μαθητών, οι οποίες επεξηγούνται στην e-βιβλιοθήκη του τμήματός τους στην πλατφόρμα.

📌 Οι ώρες που πλέον μπορείτε να καλέσετε στο γραφείο (2810 224 779) για οποιαδήποτε συνεννόηση είναι καθημερινά εκτός Τρίτης, 5-8 μ.μ. το βράδυ.

📌 Η εβδομαδιαία ώρα συνάντησής μας με τους γονείς δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων. Όμως, σε τηλεφωνική συνεννόηση με το γραφείο ή με προσωπικό μήνυμα στην κυρία Χριστίνα στην πλατφόρμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

📌 Με μια επίσκεψη στην πλατφόρμα μας, βρείτε τις σχετικές οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα https://myschool.markoulaki.gr/μερικές-οδηγίες-για-τα-διαδικτυακά-μα/ , ετοιμάστε το Zoom και σιγουρευτείτε ότι τεχνικά ο υπολογιστής ή η φορητή συσκευή σας είναι πανέτοιμα για μερικά ακόμη μαθήματα με τους εκπληκτικούς Zoomers της τάξης μας!

📌 Θα βρούμε τον σύνδεσμο που οδηγεί στην ηλεκτρονική τάξη κάθε καθηγητή στην e-βιβλιοθήκη κάθε τμήματος.

📌 Μπαίνουμε στον σύνδεσμο του μαθήματος ακριβώς την ώρα που έχουμε μάθημα. Διαφορετικά, περιμένουμε χωρίς να αποσυνδεθούμε στην “αίθουσα αναμονής” μέχρι να ξεκινήσει το δικό μας μάθημα.

📌 Τελευταίο και σημαντικότερο, “ακονίστε” το κέφι σας και προετοιμαστείτε για τη γνωστή μας Zoom fun!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *