Προετοιμασία και διορθώσεις για τα διαδικτυακά μαθήματα

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, IELTS, TOEFL, TOEIC

Κάθε Σαββατοκύριακο (και όχι μόνο) είναι σταθμός προετοιμασίας και δουλειάς ώστε το κάθε μάθημα να είναι άψογα οργανωμένο και η ύλη να συνεχίζεται μεθοδικά.

📚Προετοιμάζουμε υλικό για τη νέα μορφή εξετάσεων ECCE & ECPE Μαΐου 2021 (University of Michigan), ακόμη περισσότερο για το κομμάτι της έκθεσης, το οποίο προϋποθέτει νέα και διεξοδική κατάρτιση από τον διδάσκοντα. Στην εικόνα του τίτλου, είναι ανοικτά όλα τα σχετικά βιβλία, προσωπικές γραπτές σημειώσεις και ταυτόχρονα στην οθόνη, webinars για καθηγητές.

📚 Όλα τα διαγωνίσματα γίνονται πλέον online, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να σχεδιαστούν και να διορθωθούν καταλλήλως. Η πολύπλευρη αξιολόγηση των μαθητών μέσω διαδικτύου είναι ένα εκπαιδευτικό θέμα μέγιστης σημασίας που απαιτεί κατάλληλη ενημέρωση και μεθοδική διεκπεραίωση.

📚 Οι ηλεκτρονικές διορθώσεις είναι χρονοβόρες για τον καθηγητή, αλλά φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μια ποικιλία διαδικτυακών εργαλείων, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ώστε τα σχόλιά μας να είναι ευχάριστα οπτικά, ευδιάκριτα και να βοηθούν στην εμπέδωση της νέας πληροφορίας.

📚 Μετά τη δημιουργία και συμπλήρωση των ηλεκτρονικών κουίζ, τα οποία είναι ειδικά για τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών μας, βλέπουμε τι σκορ αντιστοιχεί στον καθένα και σε ποια σημεία της ύλης χρειάζεται περισσότερη βοήθεια. Σε αυτές τις πληροφορίες φροντίζουμε να έχουν πρόσβαση και οι μαθητές, ως ένα μέσο αυτοβελτίωσης.

📚 Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του σχολείου μας myschool.markoulaki.gr, οι μαθητές λαμβάνουν διορθώσεις στα κείμενα που δημοσιεύουν ή στέλνουν στους καθηγητές, αλλά και σχόλια συνεργασίας και επικοινωνίας με τους συνομηλίκους τους. Εκεί βρίσκεται, επίσης, μια ποικιλία ηλεκτρονικού υλικού για κάθε τάξη, με σημαντικότερο αυτό που συνοδεύει την τελευταία μας αποστολή ανάγνωσης ιστοριών και άρθρων για κάθε γλωσσικό επίπεδο.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *