Ανασκόπηση σχολικής χρονιάς 2020-21

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Ξεκινάμε την ανάσκοπηση αυτής της χρονιάς με φρέσκιες κριτικές στη Google ιστοσελίδα του σχολείου μας. Ένα απλό ευχαριστώ είναι λίγο προς όλους εσάς που αξίζετε κάθε δυνατή προσπάθεια και εξέλιξη.

Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν μια εξαιρετικά “περιπετειώδης” χρονιά, με πολλές δυσκολίες για μαθητές, γονείς και καθηγητές. Όμως, τα καταφέραμε ώστε να είναι παραγωγική και δημιουργική συνάμα. Η ύλη μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με επαναλήψεις και ασκήσεις εμπέδωσης. Κατακτήσαμε επίσης μια πολύ σημαντική διάκριση στα 2021 ELT Excellence Awards.

 

Το βίντεο που είδαν οι κριτές μαζί με την έκθεση περιγραφής των δραστηριοτήτων μας

 

Στο βίντεο βλέπουμε δείγματα αυθόρμητης δημιουργικότητας στα μαθήματά μας: από θεατρικά μέχρι ατομικές παρουσιάσεις και άλλα παιχνίδια, χωρίς παρεμβολή ή διόρθωση. Η γλώσσα για εμάς είναι ένας ζωντανός παλλόμενος οργανισμός και απολαμβάνουμε την αυτενέργεια μέσα από αυτή.

 

 

Παράλληλαπραγματοποιήθηκαν πολλές επιπρόσθετες στα βιβλία μας εργασίες, με αφορμή τη σειρά μας στο κανάλι μας στο YouTube, ειδικά για τους μαθητές μας. Η δημιουργικότητα που υπήρξε μετά από κάθε επεισόδιο ήταν απίστευτη. Ενδεικτικά, παραθέτουμε συνδέσμους που οδηγούν στη δουλειά των παιδιών σε σχέση με το κάθε επεισόδιο.

 

Projects μετά το επεισόδιο 4 σε σχέση με τα Pixton Comics: https://markoulaki.gr/el/tag/κομιξ

 

Projects μετά το επεισόδιο 5 με θέμα τη δημιουργικότητα με ποίηση: https://markoulaki.gr/el/tag/ποιηση

 

Projects μετά τα επεισόδια 6 και 7 για την παραγωγή εργασιών με βίντεο: https://markoulaki.gr/el/2021/05/δημιουργικές-εργασίες-με-βίντεο.html

Όλο αυτό το υλικό, μαζί με αυτό που θα βρείτε παρακάτω, μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε δυο διαφορετικούς σχολικούς διαγωνισμούς, ένα σε Ελλάδα και Κύπρο και ένα Ευρωπαϊκό, των οποίων τα αποτελέσματα θα μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι. Σε μια τέτοια περίοδο γεμάτη προκλήσεις κάθε είδους, πραγματικά χαρήκαμε που μπορέσαμε να προσφέρουμε τέτοια ποικιλία δουλειάς στα παιδιά μας.

 

Εδώ θα δείτε δείγματα δουλειάς χωριστά για κάθε κάθε τάξη.

 

A’ Junior:

https://markoulaki.gr/el/category/a-junior

 

B’ Junior:

https://markoulaki.gr/el/category/b-junior

 

A’ Class:

https://markoulaki.gr/el/category/a-class

 

B’ Class:

https://markoulaki.gr/el/category/b-class

 

C’ Class:

https://markoulaki.gr/el/category/c-class

 

D’ class:

https://markoulaki.gr/el/category/d-class

 

E’ Class:

https://markoulaki.gr/el/category/e-class

 

B2 ‘Lower’:

https://markoulaki.gr/el/category/b2-lower

 

C2 Proficiency:

https://markoulaki.gr/el/category/c2-proficiency

 

Γενικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες της χρονιάς 2020-21:

https://photos.app.goo.gl/W6yY4SLHYKN3JW6r9

Κλείνουμε με όμορφες εικόνες από τους χώρους μας κατά τους τελικούς ελέγχους της χρονιάς. Σας αγαπάμε και εκτιμούμε βαθύτατα, δίνοντάς σας την υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο, θα εξελισσόμαστε και θα μαθαίνουμε μαζί με τα παιδιά πώς να τα βοηθήσουμε αποτελεσματικότερα. Καλό δροσερό καλοκαίρι! Ξανά μαζί από 1 Σεπτεμβρίου!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *