Ετοιμάζομαστε να λάβουμε μέρος σε διαδικτυακό συνέδριο ανταλλαγής ιδεών για νέους!

blog main image

Σε B2 “Lower”, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class

🗨#Young_Critical_Thinkers #Session_2 💭

 

“What are the most serious crises people face today?”

 

👤Tην Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, οι YCT , συγκεντρώνονται ξανά διαδικτυακά για να εισηγηθούν και να τοποθετηθούν στα Αγγλικά στο πολύπλευρο θέμα : ” Ποιες είναι οι πιο σοβαρές κρίσεις της ανθρωπότητας σήμερα”.

 

👥Προσκαλούμε νέους και νέες να συμμετέχουν στην συζήτηση , προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις τους σε θέμαντα που αφορούν το περιβάλλον, την οικονομία, τις διεθνείς σχέσεις, την διατροφή αλλά και την κοινωνική και ψυχολογική κρίση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σήμερα,δηλώνοντας συμμετοχή στα σχόλια.

 

⭐Το Young Critical Thinkers Session 2 , θα τιμήσει με την παρουσία του και την εισήγησή του με τίτλο : “The cry of the Earth” (H κραυγή της Γης) ο κ. Antonios Antoniou Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Αμέσως μετά τις παρουσιάσεις των συμμετοχόντων, θα ακολουθήσει το open mic session κατά την διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανταλλάξουν ερωτήσεις αλλά και σχόλια μεταξύ τους.

 

♟Floor managers: Spyridoula Kokkali & Eftichis Kantarakis

⏳Διάρκεια παρουσίασης κάθε συμμετοχής : max 5 mins

🧩Η παρουσίαση μπορεί να γίνει με χρήση powerpoint ή χωρίς.

 

Μετά το τέλος του session θα κληρωθεί ένα Levenhuk Τηλεσκόπιο Διοπτρικό στους συμμετέχοντες, ένα δώρο με υψηλό συμβολισμό, προκειμένου οι νέοι μας να έχουν πάντα το βλέμμα τους ψηλά!

 

Let the thinking…begin!!!!

 

 

 

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *