Young Critical Thinkers Ιανουαρίου: Να ζει κανείς ή να καταναλώνει;

blog main image

Σε B2 “Lower”

Συμμετείχαμε με επιτυχία μια ακόμη φορά στις διαδικτυακές συνεδρίες Young Critical Thinkers, απαντώντας σε παρουσιάσεις μας το ερώτημα: Να ζει κανείς ή να καταναλώνει; Σε ζευγάρια συνεργασίας, μαθητές μας του τμήματος Β2 πέρασαν υπέροχα, ερευνώντας και εξασκώντας την κριτική τους σκέψη, εκτός από γλωσσική ικανότητα. Στο τέλος, λάβαμε το πιστοποιητικό παρακολούθησης και αισθανθήκαμε την ικανοποίηση του συγκεκριμένου επιτεύγματος.

 

Μια σύντομη περιγραφή του event από τη δημιουργική διοργανώτρια, Σπυριδούλα Κοκκάλη:

♟”Experiences vs Materialism. Should we invest on experiences or on buying things?”♟

🗣Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η 4η διαδικτυακή συνάντηση των YCT με θέμα: “Εμπειρίες vs Υλισμός. Θα πρέπει να επενδύουμε σε βιώματα/εμπειρίες ή στην αγορά αγαθών?”

⭐Ένα αρκετά απαιτητικό θέμα, με τους μαθητές από ΚΞΓ από όλη την Ελλάδα να τοποθετούνται με υπευθυνότητα, ωριμότητα και όραμα στα Αγγλικά και θέτοντας σε εφαρμογή presentation skills, research, reading skills,  writing skills με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θερμές ευχαριστίες :
❤Στην Κeynote Speaker Margarita Kosior εκπαιδευτικό, συγγραφέα και εθελόντρια στο Stray Planet και αγαπημένη φίλη για την εξαιρετική της παρουσίαση.
💙Στις συναδέλφους Christina Markoulaki από Κρήτη, Fenia Kouvara από Θεσσαλονίκη, και Giolena Magli από Άστρος Αρκαδίας για την συμμετοχή τους μέσω των μαθητών τους.
🧡Τις συναδέλφους Ξενες Γλωσσες Ξένες Γλώσσες Βατουσιάδη Anna Karanikola από Λέρο, Δήμητρα Πόνη Κ.Ξ.Γ. από Θεσσαλονίκη και Ήρα Θεοφίλου για την παρουσία τους.
💜Τον co floor manager Eftichis Kantarakis για την συμμετοχή του, την βοήθειά του και την προσφορά του μέσω της National Geographic Learning του album Νational Geographic Best Photos για την κλήρωσή μας.

👥Επόμενη συνάντηση: Kυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 18.00.
💭Κύριο Θέμα: “Ιt’s fine to celebrate success, but it is more important to heed the lessons of failure.”
💭Υποερώτημα: “Is success always beneficial?”

Ετικέτες

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *