Εκπαιδευτικά events για το Καρναβάλι!

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class

Και ποια δραστηριότητα δεν είχαμε φέτος τις Απόκριες, σε ξεχωριστή ώρα για κάθε τμήμα για λόγους ασφαλείας και ειδικά προσαρμοσμένη στο επίπεδό του:

  1. Παιχνίδια κίνησης στο PlayStation όπου οι παίκτες λαμβάνουν οδηγίες στα Αγγλικά και τις ακολουθούν με γρήγορα αντανακλαστικά για να πάρουν βαθμούς! Υπήρξε μια ποικιλία τέτοιων ομαδικών παιχνιδιών, με πολύ γέλιο και έξαψη. Το απολαύσαμε στο έπακρο!
  2. Δυο παιχνίδια δαπέδου: “Φιδάκι” και “Πηδώντας στο Ποτάμι με τον Κροκόδειλο”. Οι παίκτες έπρεπε να απαντήσουν ερωτήσεις μέσα από τη διδασκόμενη ύλη για να ρίξουν το ζάρι και να δοκιμάσουν την τύχη αλλά και την ευκινησία τους! Γενικότερα, αγαπάμε την κιναισθητική μάθηση και την αξιοποιούμε με κάθε ευκαιρία.
  3. Παιχνίδια σχηματισμού λέξεων: Οι πιο μικρούληδες, σχημάτισαν τις πρώτες λέξεις που έχουν μάθει, με υπέροχα χειροπιαστά γράμματα, αλλά και με play foam, ένα ειδικό αφρό που επιτρέπει στα παιδιά να νιώσουν δια της αφής τον σχηματισμό της κάθε λέξης.
  4. Οι πρωτότυπες στολές και το κέφι φυσικά δεν έλειψαν καθόλη τη διάρκεια, σε όλα τα τμήματα, μαζί με κάποιες ώριμες συζητήσεις περί ειρήνης με μεγαλύτερους μαθητές.

 

Μάθηση με διασκέδαση και καλή διάθεση είναι ο κανόνας για εμάς! Και του χρόνου με υγεία, αγάπες μας!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *