Πασχαλινές δράσεις και συνεδρίες

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Μια ακόμη υπέροχη πασχαλινή δράση, προσεκτικά οργανωμένη με αγάπη από εμάς για τα παιδιά μας!
  1. Κυνήγι πασχαλινού αυγού, με σοκολατένια αυγά αλλά και με κρυμμένες φιγούρες φτιαγμένες σε 3D printer που τις δωρίσαμε στο τέλος!
  2. Βάψιμο αυγών συνεργατικά σε ομάδες, με πειραματισμό στα χρώματα και τη διακόσμηση
  3. Επιχείρηση καθαρισμού του πάρκου και ενημέρωση των παιδιών για την Ημέρα της Γης και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι για ένα καθαρό περιβάλλον. Μάθαμε και εφαρμόσαμε την ανακύκλωση, επίσης!
  4. Απερίγραπτο πόσα σοκολατένια γλυκά καταναλώθηκαν…
Και του χρόνου με υγεία, αγάπες μας!
Μετέπειτα, συνεχίσαμε δυναμικά μέσα στο Πάσχα με συνεδρίες για τα τμήματα διπλωμάτων όλων των επιπέδων, όπως τα mock speaking tests με τον υπέροχο κύριο Ben για όλα τα επίπεδα, με πολύ χρήσιμο συλλογικό και ατομικό feedback στο τέλος. Όλο το προσωπικό ήταν στις επάλξεις τις περισσότερες ημέρες του Πάσχα με στόχο το καλύτερο μαθησιακό αποτέλεσμα για τα παιδιά μας.
Λοιπές ανακοινώσεις
Ξεκίνησε η απονομή ECPE (Michigan Proficiency) πιστοποιητικών του τμήματος που έδωσε εξετάσεις τον Δεκέμβριο 2023. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα αστέρια μας, με πολλές ευχές για συνεχή πρόοδο κι εξέλιξη στη ζωή τους!
Δείτε στην πλατφόρμα μας και στο ιδιωτικό FB γκρουπ για ανακοινώσεις σχετικά με τη δημιουργία του νέου χειμερινού προγράμματος μαθημάτων 2024-25. Θα είναι έτοιμο σύντομα, με τα περισσότερα τμήματά μας ήδη γεμάτα.
 Όλες οι ανακοινώσεις στην εκπαιδευτική πλατφόρμα http://myschool.markoulaki.gr.
Ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε για ένα όμορφο κλείσιμο της χρονιάς μας.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *