Χρυσό βραβείο στα ELT Excellence Awards 2024 για την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα

blog main image

Σε Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Χρυσή διάκριση λοιπόν για την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα myschool.markoulaki.gr στα ELT awards 2024 κατά την τελετή που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο Δαΐς στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου.

Οκτώ κριτές, όλοι πολύ διακεκριμένοι, των οποίων τα ονόματα και προσόντα μπορείτε να δείτε στον επόμενο σύνδεσμο, αξιολόγησαν μια μεγάλη ποικιλία από εκπληκτικές ομολογουμένως συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

https://eltexcellenceawards.gr/judging-committee/

Οι συμμετοχές χωρίζονταν σε κατηγορίες ανάλογα με την επιλογή και την αντίστοιχη εργασία με κείμενο, βίντεο φωτογραφίες και άλλα γραφήματα που έπρεπε να υποβάλει κάθε εκπαιδευτικός ιδιωτικής ή δημόσιας ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Η δική μας κατηγορία είχε τίτλο «Εκπαιδευτικές Πλατφόρμες/ Educational Platforms» και καταφέραμε να κατακτήσουμε σε αυτή χρυσή διάκριση, η οποία αντιστοιχεί σε βαθμολογία από τους κριτές από 9,1 μέχρι 10, με άριστα το 10.

Υπήρξε μεγάλη συγκίνηση όταν προβλήθηκε το βίντεο με τη συμμετοχή μας κατά την τελετή και φυσικά σε αυτό συντέλεσε και η χρυσή διάκριση ως αναγνώριση μιας τεράστιας προσπάθειας πολλών χρόνων, η οποία ξεκίνησε από την ξαφνική καραντίνα του 2020 που άφησε τα σχολεία μας κλειστά, οι περισσότεροι μη γνωρίζοντας πώς να κινηθούμε και πώς να βοηθήσουμε τους μαθητές μας πλέον εξ αποστάσεως.

Τον Μάρτιο λοιπόν του 2020, ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα «ξεκουραστούμε» και θα παραμείνουμε κλειστοί για ένα διάστημα μέχρι να δούμε τι θα γίνει, εμείς πραγματικά εργαστήκαμε αδιάκοπα για πολλές ώρες κάθε ημέρα μαζί με τον μοναδικό γραφίστα μας Βασίλη Νάκο από τη Θεσσαλονίκη, διαδικτυακά πάντα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον αποκλειστικά για τους μαθητές μας, με ένα πλούτο υλικού στην ξένη γλώσσα και ένα εύκολο τρόπο επικοινωνίας με όλες τις οικογένειες που είχαμε την τιμή να συνεργαζόμαστε. 

Φτιάξαμε, επομένως, έναν ιστοχώρο ιδιωτικής πρόσβασης που προσφέρουμε δωρεάν με κάθε εγγραφή στο σχολείο μας, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες του κάθε τμήματός μας. 

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας 

https://markoulaki.gr/el/online-platforma

και εδώ μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα δουλειάς σε αυτήν.

https://markoulaki.gr/el/tag/πλατφορμα

Μπορείτε να διαβάσετε για τη χρήση της πλατφόρμας στα Αγγλικά στην ξενόγλωσση εκδοχή της ιστοσελίδας μας.

https://markoulaki.gr/en/2024/07/gold_award_school_platform.html

Δε μένει παρά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Βασίλη Νάκο, τον δημιουργό της πλατφόρμας και της ιστοσελίδας μας και πολλών άλλων μελλοντικών ηλεκτρονικών projects που έχουμε κατά νου.

Ένα τεράστιο ακόμα ευχαριστώ αναμφίβολα οφείλουμε στον Ben Petre και τη Μαρίνα Κωνσταντίνου για τη συστηματική δουλειά που κάνουν πάνω στην πλατφόρμα χρόνια τώρα, αφιερώνοντας τον χρόνο τους και την έμπνευσή τους για πολλές όμορφες εργασίες και πηγές που παραθέτουν στα παιδιά. 

Δίχως την καθημερινή προσπάθεια και συμμετοχή στο σύνολο των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας, από καθηγητές αλλά και από μαθητές, φυσικά το μαθησιακό αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους τους καταπληκτικούς χρήστες της πλατφόρμας μας, γονείς και μαθητές!

Ένα τελικό ευχαριστώ στους ακούραστους διοργανωτές των βραβείων από τα ELT News κάθε χρονιά, την Αναστασία Σπυροπούλου, αλλά και την αγαπημένη μας Ιωάννα Μαραβά που είναι κυριολεκτικά η ψυχή της όλης διοργάνωσης. 

Τα προσωπικά μας «γούρια» ήταν εκεί και μας έδωσαν έξτρα ώθηση και χαρά: ένας πάντα δημιουργικός και διακεκριμένος εκπαιδευτικός, ο Δημήτρης Πριμάλης, συμπαρουσιαστής της βραδιάς μαζί με την υπέροχη Katherine Reilley και η εξίσου μοναδική Βασιλική Λισμάνη που μας παρέδωσε μάλιστα το βραβείο επί σκηνής. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από την τελετή απονομής και φωτογραφίες με άλλους βραβευθέντες συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *