Χρυσό βραβείο δημιουργικότητας στα ELT Excellence Awards 2021

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, English in Panhellenic Exams, IELTS, TOEFL, TOEIC, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Με χαρά διαπίστωσα ότι ήταν το χρυσό μετάλλιο στον τομέα της Δημιουργικότητας που κατέκτησε το σχολείο μας στα βραβεία Αριστείας στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση, με την τελετή απονομής να γίνεται στο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα, στις 8 Ιουλίου, με κάθε μέτρο προφύλαξης της υγείας όλων.

Με εμφανή συγκίνηση στη σκηνή (μετά από τους κόπους μίας τέτοιας χρονιάς, δε μπόρεσα να συγκρατηθώ όσο και αν προσπάθησα), ευχαρίστησα τους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι, τους πολύ αξιόλογους βραβευθέντες συναδέλφους και την κριτική επιτροπή των βραβείων, αφού είχε προηγηθεί μια υπέροχη εισαγωγή της διοργάνωσης του διαγωνισμού για τη δουλειά μας, ανάμεσα σε φωτογραφίες με τα χαμογελαστά πρόσωπα και τις εργασίες των μαθητών μας. (Ναι, οι φωτογραφίες αυτές δε βοήθησαν καθόλου στο να αποτραπεί η συγκίνηση!)

Και θα το ξαναπώ:

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, φωτεινά ματάκια μας, εσάς και τις οικογένειές σας. Είστε η κινητήριος δύναμη σε κάθε μας προσπάθεια! Βάζουμε πλώρη για νέες μαθησιακές εμπειρίες πλέον• διαφορετικές, κεφάτες, απροσδόκητες!

 

Με αγάπη,

Χριστίνα

 

Φωτογραφίες από τον μοναδικό Μιχάλη Καψάλη, kapsalisphotography.com

Διαβάστε για τις δράσεις μας που βραβεύτηκαν:

Βραβευτήκαμε στα 2021 ELT Excellence Awards!

 

Υ.Γ. Σε μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες, έχω την τιμή να είμαι μαζί με την κα. Σίσσυ- Αναστασία Γκίκα, πρώην Γενική Γραμματέα Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης & Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, η οποία μου έστειλε την απαραίτητη θετική ενέργεια πριν ανέβω στη σκηνή για να παραλάβω το βραβείο από εκείνη. Στην τελευταία φωτογραφία, βρίσκομαι με εκπληκτικές συναδέλφους- νικήτριες των βραβείων, στο μαγικό roof garden του ξενοδοχείου όπου έγινε η τελετή, με θέα την Ακρόπολη. Εύχομαι να επαναληφθούν ανάλογες στιγμές αισιοδοξίας στο μέλλον!

 

Ετικέτες

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *