Heraklion Ripper: Η συμμετοχή της ομάδας μας σε λύση μυστηρίου!

blog main image

Σε C’ Class, D’ Class, E’ Class, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

🎈Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, η καταπληκτική ομάδα των dEATectives συμμετείχε στο event με τίτλο Heraklion Ripper που διοργανώθηκε στην πόλη μας από μια Αγγλική εταιρεία που διοργανώνει ανάλογα events σε πολλές χώρες.

🎈Οι ταλαντούχοι ντετέκτιβ μας έπρεπε να διαβάσουν όλα τα στοιχεία στα Αγγλικά χρησιμοποιώντας το ειδικό application στα κινητά τους, να ακολουθήσουν τις οδηγίες του leader της ομάδας και να ξεκλειδώσουν μάρτυρες και πληροφοριοδότες εντοπίζοντάς τους σε όλο το κέντρο του Ηρακλείου.

🎈Μια δύσκολη αποστολή σύνθεσης πολλών διαφορετικών ηχητικών και γραπτών στοιχείων, όλα σε απαιτητικά Αγγλικά, αλλά οι ντετέκτιβ μας κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο του ποιος ήταν ο πραγματικός ένοχος για τα εγκλήματα.

🎈Γελάσαμε, φάγαμε (ως dEATectives!), εξερευνήσαμε, χρησιμοποιήσαμε τα Αγγλικά και σε αυτό μας ενίσχυσε ο εκπληκτικός σκυλάκος-βοηθός μας, Σπίθας, ο οποίος μάλιστα πόζαρε στις φωτογραφίες μας ως ντετέκτιβ με πολλή χάρη! 

🎈Δεν ήμαστε η γρηγορότερη σε χρόνο ομάδα, αλλά κερδίσαμε το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας ομάδας που φυσικά έβγαλε ο φωτογράφος μας, Μιχάλης Καψάλης. Είναι η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω.

🎈Πάντα τέτοιες όμορφες περιπέτειες μάθησης και εξερεύνησης ευχόμαστε στους μαθητές μας! Ήδη ετοιμάζουμε τα επόμενα Halloween events!

Ετικέτες

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *