Εγγραφές και νέα events για τη χρονιά 2022-23

blog main image

Σε Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

📌 Εγγραφές για τον χειμερινό κύκλο μαθημάτων με πολλά εκπαιδευτικά δωράκια:

5 – 16 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 6 – 9 μ.μ.

 

 

📌 Εκκίνηση χειμερινών μαθημάτων: Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

 

📌 Μερικές από τις τελευταίες διακρίσεις του σχολείου μας:

Χρυσό βραβείο δημιουργικότητας στα ELT Excellence Awards 2021

1η θέση ανάμεσα στα εκπαιδευτήρια Ηρακλείου από τους Αετούς της Εκπαίδευσης

 

📌 Με υπέροχες νέες δραστηριότητες για όλα τα επίπεδα: από πειράματα φυσικής και χημείας με το φιλανδικό πρόγραμμα Kide Science κι άλλες δραστηριότητες STEAM μέχρι Yoga για μικρούς μαθητές Αγγλικών, διαδραστικά τετράδια και θεατρικό παιχνίδι!

 

🎉 Νέα παροχή στους μαθητές μας φέτος: STEAM συνεδρίες-έκπληξη για όλα τα επίπεδα!

🍎 Πειράματα φυσικής και χημείας, κατασκευές και τέχνη, όλα στην υπηρεσία εκμάθησης της Αγγλικής! Οι δραστηριότητες είναι ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες από εμάς στους γλωσσικούς στόχους κάθε μαθήματος.

🌈 Φέτος θα πάρουμε επίσης γεύση από το φιλανδικό πρόγραμμα Kide Science, με υπέροχα πειράματα για μαθητές Αγγλικών και ουσιαστικά μηνύματα για το πώς λειτουργούν τα πάντα γύρω μας. Μαθαίνουμε τη γλώσσα πάντα μέσα από πραγματικές επικοινωνιακές και γνωστικές ανάγκες!

📚 Μέσα από το πρόγραμμα Kide Science, θα αξιοποιήσουμε, συν τοις άλλοις, την όμορφη σειρά του Netflix “Gabby’s Dollhouse”, με πολλά διασκεδαστικά πειράματα ειδικά για παιδιά και άλλες συνοδευτικές δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα παράλληλα με την ομιλία, γραφή και χρήση νέου λεξιλογίου.

⭐️ Τι συναρπαστική εκκίνηση της σχολικής χρονιάς! Έπεται συνέχεια των εκπλήξεων που σας ετοιμάζουμε. Ανυπομονούμε να δούμε γλυκά χαμόγελα και λαμπερά ματάκια σε κάθε μας μάθημα!

 

 

 

 

Πληροφορίες για τη δουλειά του σχολείου μας:

Ανασκόπηση δράσεων σχολικής χρονιάς 2021-2022

A’ Junior και B’ Junior

Senior τάξεις

Προχωρημένα επίπεδα διπλωμάτων

 

💜 Άφθονες ιδέες για δραστηριότητες στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του σχολείου μας myschool.markoulaki.gr, ιδιωτικής πρόσβασης μόνο από τους μαθητές μας! Περισσότερα εδώ https://markoulaki.gr/el/online-platforma και εδώ https://markoulaki.gr/el/tag/πλατφορμα

 

💜 Πολύχρωμη γωνιά ανάγνωσης και άλλων εργασιών για όλες τις ηλικίες.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *