Ποιος έκλεψε τον πίνακα και άλλα αποκριάτικα events

blog main image

Σε A’ Class, A’ Junior, B’ Class, B’ Junior, B2 “Lower”, C’ Class, C2 Proficiency, D’ Class, E’ Class, Ανακοινώσεις/ Νέα σχολείου

Κάθε εορτασμός είναι μια ευκαιρία για χαμόγελο που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον κόσμο της μάθησης! Τα παιδιά όλες τις ημέρες της Αποκριάς φόρεσαν στολές και συμμετείχαν σε ανάλογες δραστηριότητες.

Την Τσικνοπέμπτη 16/2 είχαμε Carnival party στο σχολείο μας! Ένα πάρτυ που εκτός από χορό, διαγωνισμό καλύτερης στολής, μουσική και ξεφάντωμα, ενέπλεξε τους συμμετέχοντες σε μια λύση μυστηρίου στα Αγγλικά, όπου οι ύποπτοι για το έγκλημα ήταν οι μεγαλύτεροι μαθητές μας σε ρόλο- έκπληξη! Ένα Carnival Crime Mystery γραμμένο και οργανωμένο από εμάς ειδικά για τα παιδιά μας.

 Μια δράση που ήταν ανάμεσα στις βραβευμένες με το πανελλήνιο βραβείο δημιουργικότητας που έλαβε το σχολείο μας στα ELT Excellence Awards 2021. Οι μεγαλύτεροι μαθητές έδωσαν κυριολεκτικά ρεσιτάλ ερμημείας στα Αγγλικά, έχοντας φτιάξει οι ίδιοι το κοστούμι του ρόλου τους, ενώ ανάμεσα στα highlights ήταν το βραβείο καλύτερης στολής στο δυναμικό μας NASA girl  και φυσικά τα άπειρα γλυκά μέσα από την πινιάτα μας που άνοιξε μετά από πολύ κέφι και χορό.

Δραματοποιήσαμε επίσης την ιστορία μυστηρίου με την εξαφάνιση του πίνακα που ήταν το κεντρικό θέμα του παραπάνω Carnival crime mystery.  Οι μικρούληδες μίλησαν κι εκτέλεσαν οδηγίες στα Αγγλικά παίρνοντας μια γερή γεύση κιναισθητικής μάθησης και διασκέδασης!

 Δείτε όμορφες φωτογραφίες παρακάτω. 

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *