Άριστα αποτελέσματα KET & FCE Cambridge English 2024

blog main image

Σε B2 “Lower”, C’ Class, D’ Class

Τι όμορφα νέα σήμερα, λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου για Αθήνα για την παραλαβή του βραβείου μας στα ELT Awards 2024!
Εμφανίζονται ξαφνικά στο κινητό μας όλα τα αποτελέσματα ΚΕΤ (επίπεδο Β1) και FCE (B2) Cambridge English… Βροχή οι άριστοι βαθμοί στον πίνακα ονομάτων των μαθητών μας, με κυρίαρχο τον χαρακτηρισμό Α, όχι μόνο στη συνολική βαθμολόγηση, αλλά και στους επιμέρους τομείς της εξέτασης.
Ακολούθησαν δάκρυα χαράς για όλα τα δικά μας παιδιά που μαθαίνουν και προοδεύουν στο πλάι μας. Ο βαθμός σίγουρα μας χαροποίησε, αλλά αυτό που μας δίνει φτερά είναι το χαμόγελο και η αγάπη που εισπράττουμε κάθε φορά που έρχονται τα παιδιά για μάθημα- αυτό είναι το συναίσθημα που κινητοποιεί και μαθητές και καθηγητές.
Τα λόγια των γονέων φυσικά πολύ συγκινητικά και τους ευχαριστούμε θερμά. Συνεχίζουμε έτσι όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε με τη δική σας αγάπη και υποστήριξη!
Ένα τεράστιο μπράβο στον κύριο Ben, την κυρία Μαρίνα και φυσικά και την κυρία Μαρία, που πάντα ωθούν τα παιδιά προς το καλύτερο, γνωστικά και πνευματικά.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *